Hoe gebruik je lachgas?

In dit artikel vind je antwoord op de vraag: hoe gebruik je lachgas ballon? Belangrijk om te weten, want om het lachgas effect écht te kunnen ervaren, moet je het natuurlijk wel op de juiste manier gebruiken.

Hoe werkt een lachgas ballon?

Allereerst is het belangrijk dat je lachgas bestelt van hoge kwaliteit. Bij Shisha Taxi Lachgas bestellen is dat altijd een zekerheid. Als lachgas leverancier verkopen we alleen medisch lachgas. Dat betekent dat het gas uitgebreid is getest en goed is bevonden voor menselijke consumptie. Daarnaast heb je bij ons altijd de keuze uit onze verschillende formaten flessen of tanks. Handig als je een kleine lachgas fles van 2 kg wilt laten bezorgen, of juist een wat grotere tank van 10 kg nodig hebt voor een gezellige avond.

Lachgas gebruiken met een tank doe je altijd in combinatie met een ballon. Zodra je de ballon op de cilinder van de tank of de lachgas fles zet, vult deze zich met gas. Op dit moment is het lachgas klaar om te kunnen inhaleren. Je ademt diep in via de ballon. Vervolgens houd je je adem even in om het effect van lachgas te kunnen versterken. Wil je dat liever niet, dan kun je ook door je neus blijven ademen. Het gas wordt dan vermengd met zuurstof, waardoor de effecten van het lachgas wat afzwakken. Als je lachgas patronen gebruikt, dan kun je deze rechtstreeks in de ballon spuiten. Om een ballon te kunnen vullen heb je in de meest gevallen 2 patronen nodig. Lachgas kopen in een tank is echter een meer voordelige en eenvoudige manier om lachgas te kunnen gebruiken.

Lachgas bestellen? Snelle Delivery Eindhoven

06 51632184
Lachgas Tank

Wat is een lachgas demper?

Het openen van een patroon kan behoorlijk veel decibel aan geluid produceren.  Er zijn veel gevallen bekend dat er geluidsoverlast wordt ervaren door bijvoorbeeld buren, vooral in de nachtelijke uurtjes. Om toch een lachwekkende leuke party te kunnen houden in de late uurtjes is het gebruik van een lachgas demper een uitkomst.  Door een demper te plaatsen op een cilindertank of lachgas cracker voor slagroompatronen reduceer je het geluid met een groot aantal decibel. Ideaal voor tijdens een feest of hotel! 

Aanbod N2O dempers

Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Er zijn dempers die alleen voor slagroompatronen geschikt zijn maar er zijn ook dempers voor een tank of cilinder gevuld met lachgas. tevens zijn er voor flessen oftewel cilindertanks ook speciale opzetnippels te koop zodat het geluid met minimaal 75% afneemt.

Lachgas Bestellen? Snelle Delivery Eindhoven

06 51632184