imageLet op! Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar. U bent verplicht zich te legitimeren!

 

ACTIE: Gratis 2x Pringles naar keuze bij elke Shisha bestelling!

06 51632184

Waterpijp

Het roken van een waterpijp is steeds populairder aan het worden onder jongeren en volwassenen. De trend stijgt met rap tempo. Dat is niet vreemd. het gebruik van een waterpijp ofwel shisha, geeft een ontspannen gevoel en brengt mensen dichter bij elkaar. Het leuke aan het roken van een waterpijp is dat het een sociale activiteit is. Je doet het terwijl je aan het chillen bent met je vrienden. Meestal wordt het dus sowieso al op gezellige momenten gedaan zoals in een café of thuis met een hele vriendengroep. Je hebt veel verschillende smaken van tabak. Hierdoor kan je veel variëren en uitproberen. Shisha Taxi 040 is uw waterpijp specialist aan huis. Klaargemaakte Shisha (Waterpijpen) huren. Bij jou thuis klant en klaar gemaakt! In Eindhoven thuisbezorgd. Jouw eigen private lounge!

Shisha Waterpijp

Met haar zilver gekleurde afwerking is de Amy Deluxe waterpijp een waardige versterking. De waterpijp bevat een moderne rookkamer en maakt deel uit van de Excellent (A-klasse). Verder is de rookbuis gemaakt van RVS. Uiteraard kiezen wij uitsluitend kwalitatieve varianten van Amy Deluxe. 

 

Shisha Huren

Prijs 1x Shisha waterpijp €30.00 voor 24 uur

ACTIE: 2e Shisha Inclusief kopje €15.00!

✔️Gratis bezorg en ophaalservice (Ophaalservice alleen in Eindhoven & Den Bosch en omgeving)
✔️Inclusief 1 kopje smaak naar keuze
✔️Met slangenhouder
✔️Kolenhitter
✔️Diffuser
✔️ijsslang
✔️8x hoogwaardige kwaliteit kooltjes 
✔️Tangetje
✔️Dschinni Glazen bowl voor meer smaak
✔️Mondstukjes
 

Ijsslang Ice Bazooka

Dit mondstuk met cold pack garandeert waterpijpgenot met extra verfrissing, zelfs bij hoge temperaturen. Handig als je zin hebt in een frisse waterpijpsessie met milde rook. Vooral ideaal voor de warme zomerdagen. De Ice bazooka gebruik je als vervanging voor het normale mondstuk en bevestig je eenvoudig aan de waterpijpslang.

Amy Deluxe ICE Bazooka Iijsslang

Shisha Kooltjes

Black Coco’s. De absolute topper. Een lange brandtijd gecombineerd met weinig reststoffen. Een 100% natuurproduct gemaakt van kokos schalen. Wij gebruiken uiteraard alleen hoogwaardig kwaliteit kooltjes om het uiterste uit de rooksessie te halen.

Prijs 1 KG Coco’s kooltjes € 15,00