NIX18 Let op! Wij verkopen niet aan personen onder de 18 jaar. U bent verplicht zich te legitimeren!

Betaling

U kunt bij ons pinnen of contant betalen. Ook zijn onderstaande betaalmethodes mogelijk. Let op: Wij behouden altijd het recht om aangepaste prijzen aan te bieden wanneer u belt I.v.m. bezorggebied, reistijd en schaarste. Dit wordt gelijk besproken.

Betaalmethodes Lachgas en Shisha huren

Bezorgkosten

U betaalt geen bezorgkosten. Wij bezorgen GRATIS! We hanteren wel een minimaal bestel order van €25.00. Let op. Overige regio’s kunnen bezorgkosten in rekening gebracht worden (Wordt gelijk besproken).

Tijd

Zelfde dag thuisbezorgd (Eindhoven en omgeving): Als u een shisha waterpijp besteld, dan mag u de shisha waterpijp 24 uur behouden. Deze wordt in het algemeen binnen 24 uur weer opgehaald. De tijd gaat in zodra de bestelling bij u is geleverd. Bent u niet aanwezig wanneer de shisha geleverd wordt, dan worden er annuleringskosten van €10,00 in rekening gebracht.

Waterpijp laten ophalen

Let op!

Zelfde dag thuisbezorgd (Eindhoven en omgeving): Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat u thuis aanwezig bent wanneer de waterpijp weer opgehaald kan worden. Ophaaltijd en datum worden in overleg gedaan met de bezorger. Excuses zoals; ik ben werken, boodschappen doen, op vakantie, niet thuis, bij familie, verslapen van een lange nacht feesten etc. worden niet getolereerd. Wij rekenen per extra dag kosten van €20,00 die u verplicht betaald wanneer de waterpijp weer wordt opgehaald. De reden dat we dit doen is omdat sommige klanten bewust of onbewust niet aan de 24 uurs regel houden.

Borg

Zelfde dag bezorgd (Eindhoven en omgeving):  Wij verhuren shisha alleen met een borgsom als er niet bij een woning wordt bezorgd (In het park, Airbnb, vakantiehuisje etc). Dit doen wij in verband met schade en diefstal. U betaalt een borg van € 50,00 voor de hele shisha. Als wij de waterpijp weer bij u komen ophalen en er blijkt geen schade aanwezig te zijn. Dan krijgt u uw borg weer terug. Let op! Wij behouden het recht om altijd borg te vragen ongeacht de situatie. Verder mogen wij het borg bedrag zelf kiezen. (Wordt gelijk besproken)

Volgende werkdag bezorgd (Nederland Free Delivery): U betaalt standaard een borg van € 50,00 voor de hele shisha. Deze krijgt u uiteraard teruggestort wanneer u de waterpijp terugstuurt en wij deze correct ontvangen.

Jacuzzi verhuur inclusief shisha: Voor de jacuzzi verhuur hanteren wij een verplichte borg van € 200,00. 

Lachgas Tank Bestellen: Standaard borg van €50,00 ten zij u een lege lachgas fles omwisselt.

Schade

In het geval dat u schade veroorzaakt aan de shisha en/of extra kop die u erbij heeft besteld, dient u dit te vergoeden. Dit dient u te betalen op het moment dat wij de spullen weer bij u komen ophalen. Let op, het schadebedrag komt bovenop de borg die u dan kwijt bent.

Het schadebedrag dat wij in rekening brengen staat hieronder per onderdeel vermeld:
Shisha pijp €50,00, Shisha vaas €40,00, Kopje €15.00, Slang €10,00, Slangenhouder €5,00.

In geval van schade bij de jacuzzi hanteren wij een standaard schade kosten van €200,00 exclusief borg.